License4sure

Over ons

Wie wil er nou niet zo’n mooi roze pasje, het welbekende en felbegeerde rijbewijs? Voordat je dit pasje in bezit krijgt moet je wel eerst autorijlessen volgen. En dat kun je doen bij License4sure, die rijlessen geeft in Amsterdam en omstreken.

Door rijlessen in Amsterdam en omstreken bij License4sure te volgen heb je de zekerheid dat je straks als veilige, zelfstandige en besluitvaardige bestuurder door het verkeer gaat. Als autorijschool in Amsterdam en omstreken zijn we dan ook erg trots op het feit dat ons slagingspercentage flink boven het landelijk gemiddelde ligt.

Een rijopleiding bij License4sure kun je via verschillende manieren volgen. Zo kun je een compleet pakket afnemen, maar je kunt ook voor losse lessen kiezen. Wij hebben verschillende autorijles en motorrijles pakketten en daarnaast kun je via ons ook middelen voor je theorie-examen aanschaffen. Weten wat de kosten van rijlessen zijn bij License4sure Kijk op onze pakketten pagina.

Vroeg je rijbewijs halen?

Je kunt al vanaf je 16de een rijbewijs halen!

Je kunt bij License4sure al terecht voor autorijlessen in Amsterdam en omstreken als je 16 of 17 jaar oud bent. Dit is mogelijk dankzij het 2toDrive programma en hier kan jij dus gebruik van maken. Kijk op de website van 2toDrive of neem contact met ons op voor rijles in Amsterdam en omstreken als je jonger dan 18 jaar bent.

 

Klanten vonden ons op: Rijles Amsterdam, Rijles zaandam, Rijles Haarlem, Rijles Amsterdam west, Snel en goedkoop rijbewijs halen, Proefles Amsterdam, Proefles Amsterdam en omstreken.

DIRECT AANMELDEN