Rijles

Meer informatie over onze auto rijlessen

Wie wil er nou niet zo’n mooi roze pasje, het welbekende en felbegeerde rijbewijs? Voordat je dit pasje in bezit krijgt moet je wel eerst autorijlessen volgen. En dat kun je doen bij License4sure, die rijlessen geeft in Amsterdam en omstreken.

Door rijlessen in Amsterdam en omstreken bij License4sure te volgen heb je de zekerheid dat je straks als veilige, zelfstandige en besluitvaardige bestuurder door het verkeer gaat. Als autorijschool in Amsterdam en omstreken zijn we dan ook erg trots op het feit dat ons slagingspercentage flink boven het landelijk gemiddelde ligt.

Een rijopleiding bij License4sure kun je via verschillende manieren volgen. Zo kun je een compleet pakket afnemen, maar je kunt ook voor losse lessen kiezen. Wij hebben verschillende autorijles en motorrijles pakketten en daarnaast kun je via ons ook middelen voor je theorie-examen aanschaffen. Weten wat de kosten van rijlessen zijn bij License4sure Kijk op onze pakketten pagina.

Laat je terugbellen door License4sure!

Wil je meer informatie ontvangen op een persoonlijke manier en jou laten terugbellen door ons?

Laat je naam en telefoonnummer achter en License4sure zal je terugbellen.

Hoeveel rijlessen heb ik nodig?

Per persoon verschilt het hoeveel autorijlessen je nodig hebt, dit is namelijk afhankelijk van je rijvaardigheid. License4sure kan door de jarenlange ervaring, na een aantal lessen, goed inschatten hoeveel rijlessen je in Amsterdam en omstreken moet volgen. De rijinstructeur zal je vorderingen bijhouden op je persoonlijke instructiekaart en na elke les evalueren we het afgelopen lesuur. Nadien zullen we de vorderingen op je instructiekaart bijwerken en maken we een afspraak voor de volgende autorijles.

Als autorijschool in Amsterdam en omstreken proberen we de kosten voor de rijlessen zo laag mogelijk te houden en per persoon geven we een advies op maat wat betreft het pakket voor het aantal autorijlessen. Je kunt bij License4sure ook een proefles nemen. Je maakt dan kennis met je rijinstructeur, die jou alles vertelt over hoe een rijles er bij License4sure uitziet en je een indicatie geeft van jouw rijvaardigheid.

Tussentijdse toets

Licensce4sure biedt samen met het Centraal Bureau Rijvaardigheid (het CBR) de mogelijkheid om een proefexamen te doen tijdens het volgen van rijlessen om je rijbewijs te halen. Dit proefexamen heet ook wel tussentijdse toets en tijdens deze toets ga je met een examinator rijden alsof het een echt examen is.

Het voordeel van de tussentijdse toets is dat je bij bewezen bekwaamheid vrijstelling kunt krijgen voor de zogeheten bijzondere verrichtingen. Dit zijn zoal de hellingproef, file parkeren, bocht achteruit rijden en meer. Als je die al op zak hebt dan scheelt dat natuurlijk behoorlijk als je het echte examen in gaat om het rijbewijs te halen.

 

Klanten vonden ons op: Rijles Amsterdam, Rijles zaandam, Rijles Haarlem, Rijles Amsterdam west, Snel en goedkoop rijbewijs halen, Proefles Amsterdam, Proefles Amsterdam en omstreken.

DIRECT AANMELDEN